Ερωτική ιστορία σεξ – Γάμησα την Κουμπάρα μου….

Η Μαίρη μ’ έπιασε από το χέρι και με οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα της. Σήμερα θα κοιμηθούμε μαζί είπε και αρχισε να ξεντύνεται. Έμεινε μόνο με τα εσώρουχα της. Μη συνεχίζεις, της είπα. Ξάπλωσε ανάσκελα και άνοιξε τις ποδάρες σου για να μπορώ να δω το κυλοτάκια σου πάνω στη μουνάρα σου.

Η ψηλή κουμπάρα μου, έκανε όπως της είπα… Ακούμπησε την κολάρα της στο κρεβάτι και σήκωσε τις ποδάρες της, επιτρέποντας μου να δω να χάσκει η φουσκωτή μουνάρα της. Τράβα τώρα το κυλοτάκι σου στην άκρη για να καυλώσω και να μπορέσω να σε χύσω εύκολα, της είπα… Η χαράδρα της μουνάρα της, άνοιξε, αφήνοντας να φανεί το εσωτερικό της τρύπας της. Κρατήθηκα για να μη την ορμήξω ακόμη, και της είπα να γυρίσει και να μου δείξει και τον κώλο της.

τηλεφωνικο σεξ

Η Μαίρη γύρισε μπρούμυτα γονάτισε και τούρλωσε την κολάρα της… Το μικρό της στρίνγκ χάθηκε ανάμεσα στα ορθάνοιχτα κολομάγουλα της, μη μπορώντας να καλύψει τίποπα από τα όργανα της Μαίρης που με ενδιαφέρανε. Πλησίασα και για πρώτη φορά, ακούμπησα τον ζεστό αφράτο κώλο της κουμπάρας μου. Τρελαινόμουν και μόνο με την σκέψη, ότι θα την είχα όλο το βράδυ στη διάθεσή μου, τώρα που είχε φύγει ο ανδρας της με τα παιδιά και θα την έκανα ότι γουστάριζα. Αγκάλιασα τις ποδάρες της από πίσω και έχωσα το πρόσωπό μου βαθιά ανάμεσα στα κωλομέρια της. Βογκητά ηδονής άρχισαν να ακούγονται από το στόμα της Μαίρης καθώς της βύζαινα, της έγλυφα και της έτρωγα το μουνί και την κωλοτρυπίδα, ανάμεσα στα σκέλια της. Επιτέλους γαμούσα την κουμπάρα μου.

Η Μαίρη επειδή είχε καιρό να γαμηθεί, έκανε σαν υστερική καθώς ένοιωθε το κεφάλι μου να τρώει τα σωθικά της, ανάμεσα στα σκέλια της και έσπρωχνε τον κώλο της πάνω στο πρόσωπό μου, λες και ήθελε να χωνέψει όλο το κεφάλι μου, μέσα στο μουνί της. Το δάχτυλό μου χώθηκε βαθιά μέσα στον κώλο της Μαίρης και άρχισε να κάνει ανασκαφές στριφογυρίζοντας μέσα στην κωλοτρυπίδα της. Ταυτόχρονα με το άλλο χέρι άρχισα να δέρνω τα κωλομέρια της. Αγκάλιασα το ένα άσπρο αφράτο της μπούτι και την τουμπάρισα ανάσκελα. Θα βάλω το σγουρό σου κεφάλι να μου ρουφήξει πρώτα τ’ αρχίδια και ύστερα θα σου γεμίσω τα σωθικά με τα χύσια μου. Δεν νομίζω να σε πειράζει που θα χύσω μέσα στο μουνί σου, κουμπαρούλα μου….έτσι κι αλλιώς, αυτό είναι και το μεγαλύτερο πλεονέκτημα σου. Να μπορεί κάποιος να σε γαμάει και να χύνει άφοβα μέσα σου.

Σε δευτερόλεπτα καβάλησα το σγουρό κεφάλι της, και μπούκωσα την Μαίρη με την ψωλή μου. Καθώς αυτή γούρλωνε τα μάτια της, την άρπαξα από τα σγουρά της τα μαλλιά και άρχισα να της γαμάω το κεφάλι. Ταυτόχρονα της τράβηξα το σουτιέν γυμνώνοντας της τις βυζάρες. Αφού χόρτασα το στόμα της, την σήκωσα όρθια και την έβαλα να περπατάει γυμνή, μόνο με το κυλοτάκι. Την πλησίασα και αφού την αγκάλιασα, κόλλησα το στόμα μου στα χείλια της. Έχωσα βαθιά στη στοματική της κοιλότητα την γλώσσα μου και γεύτηκα τα σάλια και την γλώσσα της.

Καθώς την φιλούσα, η ψωλή μου έψαχνε ανάμεσα στα πόδια της το μουνί της. Της έγλειψα όλο το γλυκό της προσωπάκι, τα ρουθούνια, της δάγκασα τα μάγουλα και της πιπίλισα τα γλαρωμένα της μάτια. Είχε έρθει η ώρα να την ανοίξω και να μπω μέσα της. Την ξάπλωσα ανάσκελα και την χάιδεψα απαλά για να την ηρεμήσω, ανάμεσα στα πόδια…

Σιγά σιγά, τραβούσα το κυλοτάκι της στην άκρη, χαϊδεύοντάς την στο μέσα μέρος από τα μπούτια της και ακουμπώντας το τριχωτό μουνάκι της, χαλάρωσα, και μου ανοίχτηκε σε σχήμα βατράχου. Η Μαίρη έκλεισε τα μάτια και περίμενε καρτερικά να την γαμήσω. Το μουνί της, είχε αποκαλυφθεί τελείως και περίμενε την είσοδο του πούτσου μου. Πήρα τις πατούσες της και τις ακούμπησα στο στήθος μου, αναγκάζοντας το πράμα της ν’ ανοίξει ακόμα παρά πάνω. Προς στιγμή η Μαίρη δίστασε και πήγε να τραβηχτεί. Δεν θέλω να μου τον βάλεις μέσα, μου είπε….κάνε μου ότι άλλο θέλεις, αλλά ίσως δεν θα έπρεπε να μπεις μέσα μου. Εγώ όμως στη θέα της ορθάνοιχτης μουνάρας που με καλούσε ανάμεσα στα πόδια της, είχα τρελαθεί. Την κράτησα γερά από τους αστραγάλους και παρά τις διαμαρτυρίες της, την έσυρα, φέρνοντας σε απόσταση αναπνοής, τον πούτσο μου από το μουνί της   Το κεφάλι της πούτσας μου, ακούμπησε στα γλυκά ζεστά μουνόχειλα της Μαίρης.

Η αίσθηση από τα βελούδινα, τριχωτά, μαύρα πτυχωτά χείλη της ψηλής, όταν ακούμπησαν στο πουτσοκέφαλό μου, ήταν σαν ηλεκτροσόκ. Αυτή έκανε μια τελευταία, απελπισμένη προσπάθεια να τραβηχτεί μακριά μου, αλλά εγώ τραβώντας την από τις πατούσες την ακινητοποίησα και χώθηκα βαθιά μέσα στο γλυκό κορμί της. Επιτέλους ένα μέρος του σώματός μου, η πούτσα μου, γνώριζε το σώμα της Μαίρης, μέσα από την κοιλιά της. Το γκαυλί μου κυλίστηκε μέσα στη υγρή της μήτρα, νοιώθοντας πιο βαθιά στην κοιλιά της τα έντερα της και όλα τα εσωτερικά όργανα της κουμπάρας μου. Η Μαίρη καρφωμένη στην πούτσα μου, χτυπιότανε κλαίγοντας απελπισμένη για να ξεκαρφωθεί.

Πήρα την μία πατούσα της ψηλής και έχωσα τα δάχτυλα της στο στόμα μου. Ήθελα να την φάω ολόκληρη την πουτάνα. Όλα είχαν ξεκινήσει το πρωί, όταν μου είχε προτείνει να πιούμε μαζί ένα καφεδάκι. Την ώρα που καπνίζαμε ένα τσιγάρο, έκανα δήθεν κατά λάθος, μια κίνηση και άφησα το χέρι μου, πάνω στο πόδι της πάνω από το μπλού τζιν που φορούσε. Ταράχθηκε, αλλά δεν τραβήχτηκε. Χωρίς να μιλάει κανένας μας, συνέχισα να της χαϊδεύω το πόδι. Ήμασταν μόνοι στο σπίτι για δύο μέρες. Η Μαίρη δεν κουνιότανε καθόλου, παρά μόνο με κοίταζε στα μάτια. Ξαφνικά, έσκυψα και χωρίς να το περιμένει καθόλου, κόλλησα το στόμα μου στο δικό της. Για λίγα δευτερόλεπτα, έμεινε παγωμένη, προσπαθώντας να καταλάβει τι της έκανα, και ύστερα από λίγο, άνοιξε το στόμα της, αφήνοντας με να βάλω μέσα της την γλώσσα μου.

Είμαστε μεγάλα παιδιά, της είπα. Ξέρουμε και οι δύο τι θέλουμε και δεν υπάρχει και λόγος να το μάθει κανένας. Ταυτόχρονα το χέρι μου, είχε πλησιάσει ανάμεσα στα πόδια της, πάνω από το παντελόνι και χωρίς η Μαίρη να με σταματάει, χάιδευα το πράμα της. Το αποτέλεσμα ήταν, τώρα που είχε γυρίσει από την δουλειά, να την έχω ανάσκελα στο κρεβάτι και να σπαρταράει καρφωμένη στον πούτσο μου. Το πρόσωπο της Μαίρης ήταν άσχημο, αλλά το σώμα της ήταν φοβερό. Είχε δύο πανύψηλα πόδια, ωραία κοιλίτσα, στενό αγορίστικο κώλο και το κυριότερο, το μουνί της,που ήταν σφιχτό σαν παρθένο, γύρω από τον πούτσο μου. Εμένα με ενδιέφερε το φοβερό σώμα της, που από εδώ και πέρα θα το είχα ορισμένες φορές στην διάθεση μου. Θα έκανα την χαζούλα πρώτα ένα μπάνιο, για να χουφτώσω και να χαϊδέψω, όλα τα απόκρυφά της και ύστερα θα την έβαζα να φορέσει, όλα τα καλτσόν και τα κυλοτάκια της καθώς και τις ζαρτιέρες της και τα άλλα που αγόραζε κατά καιρούς, για να πείσει τον άνδρα της να την γαμήσει. Αφού αυτός δεν την γουστάριζε, θα του την γαμούσα και θα την απολάμβανα εγώ.

Εγώ γουστάριζα, μέχρι και τις λερωμένες, από το μουνί της κυλόττες, μέχρι και να της γλύψω όλες τις πτυχές του αγορίστικου κώλου της. Στο μεταξύ, η Μαίρη, είχε παραδοθεί ορθάνοιχτη πλέον στην γλύκα της πούτσας μου και σπαρταρούσε, προσπαθώντας να μου ανοιχτεί ακόμα πάρα πάνω και τεντώνοντας τις ποδάρες της να με τυλίξει με τα μπούτια της. Αφού ο ανδρας της δεν την γαμούσε, θα αναλάμβανα εγώ την υπoχρέωση να της ξεχειλώνω το μουνί. Το σώμα της ήταν λίγο μαραμένο, αλλά το μουνί της, ήταν φανταστικό. Σφιχτό, ζουμερό, ζεστό, μα πάνω απ’ όλα ήταν το μουνί της κουμπάρας μου της Μαίρης, που τόσο καιρό ονειρευόμουν να γαμήσω.

Call Now Button